LAGA IPHONE I STOCKHOLM. HOS OSS KAN DU FåR SAMSUNG SERVICE öVER DISKEN. LAGA MOBILEN SNABBT

Laga iPhone i stockholm. Hos oss kan du får Samsung Service över disken. Laga mobilen snabbt

Laga iPhone i stockholm. Hos oss kan du får Samsung Service över disken. Laga mobilen snabbt

Blog Article

Är du en bloggare och gillar du att använda mobilen som verktyg i din blogg? Behöver du byta iPhone batteri eller laga mobilen på grund av att skärmen har spruckit? Då kan det vara förödande om telefonen går sönder, speciellt om du tar bilder på din blogg med telefonens kamera. Besök oss om du behöver Samsung Service eller Laga iPhone stockholm med sprucket glas skärm.

En bloggare med en trasig telefon ska få en reparationsbanner, och som tur är är mobiltelefonreparation enkelt och lätt att göra eftersom vi kan laga mobilen direkt.

. Självklart, beroende på vad som är trasigt i telefonen kan reparationen bli dyr men om den är bra är den dyr och en bloggerreparation kan vara riktigt värd det. Men frågan är äger du rätt mobiltelefon från början? En artikel publicerad av M3 magazine jämförde de senaste Samsung-telefonerna med de senaste iPhone-modellerna, och resultaten var:

Resultaten är imponerande, åtminstone tekniskt sett. Kameraexperterna på Dxo Labs ger Galaxy S99 ett 99:a i sin recension. Detta är högsta rekord, med Googles Pixel 2 på 98 poäng och iPhone X på 97 poäng. Detta är för närvarande en ganska klinisk genomgång laga mobilen av sensorn, optiken och bildprocessorn, och det finns andra faktorer som avgör vad vi anser vara en bra bärbar kamera.

Snabb reparation av iPhone12 Pro Max samma dag hos RapidFix i Göteborg.

Kvalificerad Apple-reparatör, originaldelar, snabba 30-45 min reparationer. iPhone12 Pro Max skärmbyte, skärmreparationer, batteribyte och alla iPhone12 Pro Max-reparationer. Dropp in eller skicka in din iPhone12 Pro Max med post till oss för att laga iphone skärm glas och display samt byta batteri och utföra samsung galaxy service.

Report this page